Start verkoop Herenhuizen 

Bekend is nu hoe de woningen van project Buitengewoon eruit komen te zien en welke (technische) voorzieningen worden toegepast. Tegelijkertijd is en blijft het een uniek project en is niet alles in beton gegoten. De ontwikkelaar wil u graag de mogelijkheid bieden om uw persoonlijke woonwensen zoveel mogelijk terug te laten komen in uw nieuwe woning.


Herenhuizen: Bouwnummer 11 - 17

De herenhuizen worden gerealiseerd in verschillende types. De woningen hebben vanaf de begane grond toegang tot een  terras op het zonnige zuiden. Onder het dijkniveau hebben de woningen een ruim souterrain, met toegang tot de bergruimte en privé parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn gesitueerd  aan de achterkant van het perceel. De prijzen van de herenhuizen zullen variëren tussen de € 395.000,- en de € 595.000,-.

Bouwnummer 11   
Dit is de woning met een prachtige trapgevel, sfeervolle donkere steen en authentieke details. Vanaf de dijk is er middels een trapopgang toegang tot de voordeur. Ook is via de zijkant van de woning het terras aan de achterzijde bereikbaar.

  • Woonoppervlakte: 159 m2
  • Perceelgrootte: 164 m2 

Bouwnummer 12 
De grootste woning in dit project heeft een  statige witte gevel springt er direct uit! De woning heeft een schilddak met een mooie contrasterende kleur ten opzichte van de gevel. De woning heeft 4 verdiepingen die de mogelijkheid bieden om al uw woondromen uit te laten komen!

  • Woonoppervlakte: 185 m2
  • Perceelgrootte 159 m2

Bouwnummer 13 en 14
De poortwoningen zijn kenmerkend voor dit project. Ze bieden via een wandelpad toegang tot de achtergelegen hof. Deze grote woningen hebben een zee aan ruimte. Dit biedt de mogelijkheid voor extra slaapkamers, maar ook voor het creëren van werk- of hobbyruimte.

  • Woonoppervlakte: 150 m2
  • Perceelgrootte 152 - 178 m2

Bouwnummer 15 - 17 
Van dit type worden er 3 woningen gerealiseerd. Qua inhoud de kleinste van de herenhuizen, maar met ruim 150 m2 gebruiksoppervlakte is dit nog steeds een hele ruime woning! De tuitgevel en de karakteristieke bordestrappen geven deze woning de oud Hollandse uitstraling.

  • Woonoppervlakte: circa 125 m2
  • Perceelgrootte 112 - 142 m2

Pre Sale

Op dit moment worden de woningen verkocht door middel van een pre-sale. Tijdens de pre-sale hebben we een persoonlijk gesprek met u, waarin wij het project kunnen toelichten en u uw specifieke wensen kenbaar kunt maken. Samen hopen we dan tot een mooi eindresultaat te komen.

Wilt u meer informatie over een specifieke woning of wilt u in gesprek met ons? Neem dan contact op met Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs via 0184-670733.

Onbezorgd genieten en comfortabel wonen in een heerlijke omgeving met veel water en groen.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in en ontvang als eerste bericht over de laatste ontwikkelingen.

Verkoop en informatie
Hardinxveld-Giessendam

Peulenstraat 189
3371 AM Hardinxveld-Giessendam

0184 – 670 733
info@alblasserwaard.nl
Sliedrecht

Thorbeckelaan 1
3362 BL Sliedrecht

0184 – 670 733
info@alblasserwaard.nl